Festőtanya

Szeretettel várunk minden festeni és alkotni vágyó érdeklődőt, gyermeket, felnőttet egyaránt. Legyen akár kezdő, vagy nagy tapasztalatokkal rendelkező festőről is szó. A Csurgaszi Festőtanya kapui nyitva állnak mindenki előtt, aki kreatív, kikapcsolódásra vágyik egyénileg vagy csoportosan, akár egy vagy több napra is. Adott szálláslehetőség, vendégszobás, matrac szállás, sátorozás és ellátás igény szerint.
A tájképfestés kedvelőinek a témát a Zalai vidék festői szépségű erdős dombjai és a tanya körüli, hatalmas fák és csendes, természetes környezet adja. A tanyát egyik oldalról a Zala folyó, másik oldalról egy kis tó öleli körül, remek témát kínálva ezzel a víz festőinek.
Mivel a Festőtanya a Csurgaszi Lovasudvar az Apacstanyán belül működik, ez remek témát biztosít azoknak akik, figurát, alakot szeretnének festeni, rajzolni és válogathatnak a tanya gazdag élővilágából, hiszen számos lakója van, akik szívesen szolgálnak modellül lovak, csacsik, boci, kecske, bárány, kutyák, macskák, libák, kacsák…stb.
A festés öröme és élménye mellett, aki kedvet érez a lovaglást is kipróbálhatja.
Érdeklődni: Horváth István
Telefon: 0620/828-9883
E-mail: horvistvanart@gmail.com
Cím: 8992, Boncodfölde Ady u.26